Nuestros alumnos han realizado un estudio de lo que almorzamos en el cole y hemos llegado a la siguiente conclusión:
En primaria nos ha llamado la atención que un número muy alto traiga bollería industrial(35%), fruta(25%) y son pocos los que no traen nada. Los alumnos de Secundaria traen bocadillos hechos de casa(33%) y bollería industrial(23%). Son pocos los que traen fruta, y hay un porcentaje alto que no trae almuerzo (28%).

Gure ikasleek ikerketa bat egin dute gure hamaiketakoaren inguruan. Emaitzak hauek izan dira:
Lehen hezkuntzan deigarria izan da kopuru hadi batek ekartzen duela opil industriala (% 35), fruta (% 25) eta gutxi batzuk ezer gabe etortzen dira. Bigarren hezkuntzakoek etxean egindako ogitartekoak ekartzen dituzte (%33) opil industriala (% 23) fruta gutxi ekartzen dute eta portzentai handi batek ez du ezer ekartzen (%28).
No hay comentarios:
Publicar un comentario